" Clips perruquers" és el punt de trobada entre les famílies que venen a compartir un nou concepte de perruqueria, a on els grans es poden relaxar  i els més petits jugar, llegir, veure pelis, escoltar música, i... passar-s’ho molt bé!

 

Nadons:

Al cap d'unes setmanes de nèixer, els cabells dels nadons tenen tendència a caure, sobretot en zones on existeix una fricció; és per aixó, que és aconsellable que es talli per igualar el cabell de tot el cap.

 

Aconsellem als pares dels productes i de les minimes cures que s'han de tenir per evitar les costres làctees i com les poden eliminar sense perjudicar el cuir cabellut tan delicat que tenen en els primers mesos de vida.


Els nens i nenes es comencen a fixar amb personatges infantils que admiren i els volen copiar. Els nens admiren molt els jugadors de futbol mentres que les nenes prefereixen més, els personatges infantils de Walt Disney. 

 

Desde "Clips perruquers" els assessorem sobre el millor tallat de cabell i el pentinat adequat de tal manera que els sigui cómoda i pràctic.

 

Aconsellem quin és el temps adequat per repasar el tallat del nen/a.

 

Segons les edats dels infant i de la seva dependència, els assessorem de com s'han de rentar el cabell i quins productes són millors per cuidar la melena i que no s'obrin les puntes.

 

 


Masterclass:

 

Pares, mares...

Si no sabeu com pentinar a les vostres filles i voleu que us ensenyem quatre pautes perquè vagin super "fashion" a l'escola, només cal que ens ho digueu.

 

Farem grups de tres o quatre pares/mares i us ensenyarem a fer pentinats amb trenes, monyos, torçats...perquè les tingueu a punt amb 5 minuts i pugueu fer infinitats de pentinats.

 

També us ensenyarem com complementar els pentinats amb diademes, gomes, clips...i quina és la millor manera de posa'ls.

 

Evidentment, us donarem unes pautes de com cuidar el seu cabell, ja que és molt prim i dèbil i es pot trencar molt fàcilment.

 


Dies especials:

Les nenes es senten com si fosin unes autèntiques princeses i és per aixó, que desde "Clips perruquers" escollim el pentinat més adequat per a elles.

 

Oferim una sèrie de pentinats dels quals poden ser molt senzills o bé, més sofisticats. També, t'ajudem a triar el complement per el pentinat.

 

Aconsellem en els nens, que el tallat de cabells s'ho facin una setmana abans de la comunió, perquè no es vegi acabat de fer.

 

En quan a les nenes, quedem per pentinar-les el mateix dia, ja que requereix de més temps i són més elaborats. 

 

Ens agradaria acompanyar-vos en aquest gran dia!!! 

Posa't en contacte amb nosaltres.

 


Productes anti paràsits:

 

Els productes que utilitzem per als nens/es són 100% orgànics que a més, de tenir cura del cuir cabellut i cabell dels nostres fills/es, contenen ingredients especials per prevenir que agafin paràsits.

 

Carmen dePascuale va ser la creadora de la linia de productes de "Little Green" que era iaia de 8 néts i ha sigut testimoni en la lluita dels paràsits i a trobar solucions a numbrosos problemes alèrgics i condicions delicades de la pell.

 

Després d'investigar productes del mercat i veure que no cumplíen amb les seves espectatives, va crear la seva propia col·lecció. Es caracteritza per ser segura, suau i pura, per les seves fòrmules hipoalergèniques, per no contenir parabens, sulfats ni al·lèrgens, i a més, està dermatològicament i clínicament probada.

 

Tot els productes de la gama antipolls  estan elaborats amb una fórmula patentada d'olis essencials d'arbre del té, nim, romaní, menta, lavanda i eucaliptu, que ajuden eficaçment a repelar els polls. No són tòxics i estan especialment indicats per pells sensibles.Són per ús diari.Per tenir millors resultats aplicar els tres productes, un rera l'altre.