DIAGNÒSTIC CAPIL·LAR

 

Segur que et preocupes per la salut de la teva pell del cos i de la cara ,però, et preocupes per la salut del teu cuir cabellut?

El cuir cabellut forma part del nostre cos i és una zona bastant sensible que necesita d'uns cuidados essencials.

 

· L'alimentació sana, l'elecció dels productes adeqüats per la neteja del cuir cabellut i cabell juntament amb l'hidratació i els massatges capil·lars, i tenir l'estress controlat, són imprescindibles per tenir el cuir cabellut i cabell, sa.

 

Per tant, a "Clips perruquers" et fem un bon diagnòstic i et donarem les pautes a seguir per mantenir a ratlla la salut delcuir cabellut i cabell.

 


PRÒTESIS CAPIL·LARS:

 

Existeix gran varietat de protesis capil·lars, poden ser estàndars o a mida i van col·locades amb cinta adhesiva.

 

En aquest cas, la del Miquel, és una pròtesis amb base de tul. Confeccionada amb cabell natural, amb el què s'aconsegueix major naturalitat i permet tenyir i pentinar al gust.


Som una perruqueria solidaria.

 

"Mechones solidarios" neix a l'Octubre de l'any 2013 i es centren principalment a afrontar les conseqüències estètiques del tractament de quimioteràpia i donar suport a les persones afectades per el càncer.

 

I nosaltres ens afegim a la causa.

 

Si vols donar el teu cabell, et donem unes pautes a seguir:

· Et tallem el cabell per un preu simbòlic de 5 €

· La llargada ha de ser de 30 cm, i pot ser llis, undolat o arrissat, i estar o no tractat químicament ( tints, metxes...)

· Els homes també poden donar el seu cabell.

 

Donar cabell per nenes:

· En el seu cas, les nenes fins a 14 anys la llargada mínima del cabell serà de 20cm.

·Si ets una nena i conèixes a una altre que necesita una perruca i vols donar el teu cabell per ella, només cal que  posem el seu nom amb una nota.

· Les perruques de les nenes, es fabriquen només amb cabell donat de nenes.

 
El teu cabell per un familiar o amiga

Si tens un familiar o amiga que necesita una perruca, pots donar el teu cabell i fer una perruca exclusivament per a ella.

 

 


 

Clips proposa un assessorament personalitzat per a pacients sota tractament mèdic que requereixin un procès de regenaració del cabell i l'activació del cuir cabellut.

Clips ofereix l'assessorament personalitzat de l'ús de perruques i pròtesis capilars amb un tall personalitzat segons la necesitat del pacient.

Si estàs interesat en algun d'aquests serveis especials, demana informació i pressupost en el nostre saló.