Cuidem de les persones

El cabell no s'ha de considerar com una entitat independent, sino com part integrant dels nostres canvis existencials. El seu estat de salut i la manera de pentinar-l'ho són un índex de com ens sentim interiorment.

Les arrels del nostre cabell necesiten una rica afluència d'elements nutritius per mantenir la salut, i la interrupció d'aquesta afluència, per cualsevol motiu, té sens dubte, un efecte negatiu fàcilment visible que es manifesta amb caiguda precoç, fragilitat, caspa i excès de grassa.

Per mantenir el nostre cabell el més vital possible i cuidar de la seva bellessa, és important seguir algunes regles de caràcter general que no només pertoquen al règim alimentari i als hàbits de vida, sinó també i especialment a la higiene i a la cura cutidiana del cabell. Per això es pot recòrrer al món de la naturalesa i obtenir efectes beneficiosos dels seus secrets.Sempre ens hem dedicat a l'aromateràpia utilitzant olis essencials per restablir i/o mantenir el benestar fisiològic; prevenir o curar determinades malaltíes i millorar algunes condicios fisiològiques. L'aromateràpiaes practica respirant les essències naturals pures o incorporades en olis per massatges, emplastres, banys u altres tractaments cosmètics com xampús, locions, mascaretes o cataplasmes, que s'apliquen en la zona que es va a tractar, en el nostre cas en el cuir cabellut o el cabell, o bé, en tot el cos. També es poden inhalar per vía ambiental utilitzant difusors o cremadors especials per olis essencials.

La via olfactoria és la més interesant perquè la mucosa nasal és la conexió directa entre el món exterior i les parts més internes del cervell a on resideix la part més antiga, el sistema límbic. En ell la ciència sitúa les nostres motivacions, simpatíes i antipatíes, la sexualitat, els records i la creativitat.